Térjünk a lényegre!

Szadai lakosként ismerem a térség problémáit, de a helyi ügyeket is, mert itt vagyok alpolgármester 2019 óta. 

A Budapesti Közgazdaságtudományi Egyetemen végeztem közgazdászként, vezetés-szervezés főszakirányon és környezetmenedzsment mellékszakirányon. Jogi szakoklevelem mellett a Semmelweis Egyetem posztgraduális képzésén mentálhigiénés szakember diplomát is szereztem.

Nagyvállalatoknál folyamatszervezési tanácsadóként dolgoztam, majd egy magyar tanácsadó cég szervezetfejlesztési üzletág igazgatói feladatait láttam el. Sok területen van tudásom, tapasztalatom, amely segít a mindennapi munka során elérni a kitűzött célokat. Mára vállalkozóként dolgozom, főleg önkormányzatok, civil szervezetek és egyházközségek fejlesztésén, ezekben a munkákban a szervezetfejlesztés, hátrányos helyzetűek segítése és közösségfejlesztés van fókuszban. 

2011-ben a Telenor „Siker és harmónia – tanulságos vállalkozónői életutak” pályázatán első helyezést értem el. Ez fontos eredmény az életemben.

Hat éve tartok vállalkozásindítási tréninget olyan nőknek, anyáknak, akik vállalkozóként szeretnének érvényesülni a munkaerőpiacon.

Család kapcsán fontosnak tartom, hogy két lányom van, 2001-ben és 2004-ben születtek. Szada az otthonom, itt nőttek fel a gyerekeim, így teljesen magától értetődő volt, hogy itt talál meg a feladat. Célom olyan világban élni, ahol a gyermekeim számára lehetőség az itthoni boldogulás, van választásuk. 

Szadán tizenhat éve működtetem az Örömteli Életért Közhasznú Alapítványt, amivel egészségmegőrzési programokkal, kommunikációs tréningekkel segítem a helyi közösséget.

Helyben, 2019-ben már bebizonyítottuk, hogy a kormányzó pártok legyőzhetők, meggyőző többséggel kerültem be az önkormányzatba. A recept megvan, a feladat adott, nem marad más, mint hogy együtt legyőzzük a Fideszt 2022-ben.

Térjünk a lényegre!